domingos

Balletschool Domingos ging creatief aan de slag met het thema licht en zal dit tijdens het festival al dansend over het voetlicht brengen.

Domingo’s: ‘Licht is een geweldige inspiratiebron en het is een uitdaging om daar een mooie choreografie bij te maken. Al onze docenten vinden een goede choreografie essentieel. Deze biedt zowel de choreograaf als de dansers de mogelijkheid om emoties over te brengen.

De dansen worden uitgevoerd door United Dance, een van de wedstrijdgroepen van de balletschool. De groep bestaat uit 10 danseressen, die al jarenlang dansen. De meesten van hen begonnen toen ze 3,5 jaar waren. Zij trainen 2 keer per week en winnen regelmatig bekers. Het is een hecht team en ze dansen met veel plezier.

Ben jij benieuwd? Kom zaterdag 29 oktober kijken tussen 16.00 en 21.00 uur op een verrassende locatie in de buitenruimte.

Terug naar alle festivalspots

Categorie: Geen categorie